Jarno Baaijens, geboren 1974, is opgegroeid in een inkoopomgeving, tijdens zijn studie Technische Bedrijfskunde in aanraking gekomen met de inkoopdiscipline en is er tijdens zijn afstuderen in gespecialiseerd.
Met ervaring op het hele scala van de inkoopprofessie, zijn Jarno’s specialiteiten voornamelijk opgedaan in de petrochemische-, farmaceutische- en levensmiddelenindustrie, waar hij meer dan 20 jaar (eind)verantwoordelijk is geweest voor de inrichting en uitvoering van Supplychain- en Inkoopactiviteiten. Specialisaties zijn (actieve) ingrediënten, verpakkingen en grote investeringen, veelal voor meerdere, geografisch verspreide internationale locaties.

Jarno Baaijens
Consultant

Het is niet moeilijk mij te bereiken. De economie draait 24 uur per dag, en veel van mijn klanten hebben internationale aanwezigheid. Tegelijkertijd willen zij dat ik realiseer wat ik beloof en afgesproken heb, dus staan ze het toe dat ik slaap, sport en mezelf vermaak. Als je dus contact met me zoekt op een moment dat het even niet uitkomt, zal ik zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

TwitterLinkedInEmail

Interim. Ingredients & Packaging. Improve procurement process. Increase reliability of Procurement data. Reduction of Packaging suppliers.

Petfood-client

Interim. Project buying. Implementing new working methods and processes. Improve reliability and centralization of data in ERP. Improve knowledge of procurement possibilities.

Process Installation designer

Consultancy. Analyze and advice professionalism of procurement and design modern future processes. Eliminate cost-adding and nonsense activities.

B2C-client

Interim. Initially keep seat warm, but soon this became an improve team-performance and reliability project.

Chemical Client

Advice. Analyze our spend data and advice how to proceed the following years related to purchasing and supplychain activities.

Large Public organization

SPACER

HEEL VEEL

Extra toegevoegde waarde

SPACER

40 +

Bedrijven gingen u voor

Haverdriesweg 3
5616 SR EINDHOVEN
The Netherlands
Tel: +31 (0)6 51789056

Kvk: 17236505

BTW: NL001767969 B38

IBAN: NL81RABO0147932424